MYS PYSA

HAAAAAAAAJ. Nu ska familjen sätta på en film och mys pysa. Förrut åt vi ju middag på en restaurang och hade det väldigt trevligt. Nej nu lät jag som min mamma så det är väl bäst att stänga ner datorn! Haha:)
HÄR FÅR NI TVÅ BILDER PÅ DAAAAGENS OUTFIT, HADE INTE DET HÄRA PÅ KVÄLLEN ALLTSÅ.


HALLOWEEN

HAPPY HALLOWEEN! Har inte haft tid att skriva det eftersom att jag pluggat lite kemi men nu så!
Halloween är verkligen en skit rolig och mysig dag enligt mig. Man klär ut sig till kuliga saker, går bus eller godis, kollar på skräckisar, skrämmer upp varandra, jaaa allt möjligt! Önskar verkligen att jag var hemma idag på halloween:( Skulle inte tacka nej att tillbringa denna dag med mina närmaste kompisar! Aja, nästa år är jag iaf hemma på hööööstishlovet så då jävlar ska det firas halloween. MOAHAHAHHA
Nej nu ska jag återgå till tråkiga pluggandet, so long mother fuckers!



Min konstiga dröm

Hej igen. Jag måste bara säga att jag drömde en väldigt konstig dröm i natt. Det handlade om att jag blev gravid, att jag skulle sova en natt på en badring i vassen. Där var det jätte blåsigt och när jag skulle bada lite i natten så såg jag att min bebis låg under vattnet? Då la jag han på badringen. Sen så såg jag att mammas system kamera flöt runt under vattnet. Det var jätte svårt att få tag på den eftersom att det blåste så mycket. Tillslut fick jag upp den men då var jag skit ledsen, mycket mer ledsen än när jag hade tappat min bebis i vattnet?

Sen så vet jag inte riktigt vad som hände efter det men det som hände mer i drömmen var alltså att Amme tog min filt, jag var gravid igen och hade inte fått min bebis än? Jag fick en vän i Mini vibe, Ellika och då blev jag jätetglad eftersom att det var min första vän där. Sen så var det typ krig och då kom Ebba nilsonne och Oscar Holmbergh till mig och då drev vi med kriget????
HAHAHA konstig dröm asså men den var faktiskt skit läskig!

some breakfest

tjena tjena! Sitter här och degar i min hytt och har gjort det i typ en tmme nu. Haha:) Fastnade vid datan.
Nu ska jag iaf gå och ta some breakfest men vi hörs snart!

syster&mormor

Grattis Grattis Grattis syster! 25 år blir du idag(egentligen igår eftersom att klockan är över 00.00) Jag hoppas att du har haft en jättebra födelsedag med massa tåååårta! Hoppas att vi kommer och hälsar på dig snart:D Love you

Idag(igår) så fyllde inte bara min syster år utan min mormor dog precis för tre år sedan den här dagen. Mormor var väldens snällaste och finaste människa och jag älskade henne så mycket. Det går inte att beskriva sorgen jag kände när mamma kom in i mitt rum med tårar rinnandes från ögonen, och sa att du hade gått bort.
Jag hoppas att du har det jättebra i himlen med farmor och farfar och vi ses ju igen när det är tid för mig att också anlända till himlen.
Jag älskar dig <3

RAIN MAN(skrivit för en halvtimme sen)

Jag bli galen på en liten sak! Alla säger att det är halloween idag men det är ju i morgon. GAAAAAHHH!
Haha, big deal I know men men..
Slut snackat om det. Jag såg nyss klart en film med familjen. Rain man hette den och den var en riktigt söt och sorglig film. Nu blir det nog lite mys bara och sen sängen. JAG ÄR TRÖTT.
Huvudrollerna in the movie.

matilda är en skön brud!


Sitter och pratar med den här modellen(bild ovanför)på facebook. Vi har ett väldigt
intressant samtal om en kamel som heter Göran som har både haft ett förhållande med Matilda och mig smatidigt! SKANDALÖÖÖÖÖÖÖÖST! Det jävla svinet alltså, han kommer inte komma undan.
Hahahah, matilda är verkligen skönast att snacka med på fejjan. Skön brud alltså!

ontontont i magen

Har precis vart och ätit lunch här i hamnen. Åt en macka med massor av saker på. Den var skit god! Men man blev jävligt mätt efteråt och jag som typ är lite magsjuk gick med raska steg hem eftråt eftersom att jag fick så himla ont i magen.
Nu ska jag mami, och amanda kanske gå och shoppa lite här. Är ju så billigt så det är bra;) Efter det ska jag antagligen mysa, se på film och plugga lite grann.
hörs sen!

hurorkarnikemipålovet!?

AAAHHHHH! Är så jävla sur på mamma, pappa och syster nu. jfsjfsdfusjdgjsdgbsdhbgjdsjbg!
Aja, nu ska vi inte prata om det. Kommer bara bli ännu surare då.
Idag är det ju fredag, sista daget på lovet kan man väl säga eftersom att det är helg i morgon.
Egentligen skulle jag faktiskt bege mig till stranden och sola eftersom att jag inte har haft den möjligheten, och ser ut som ett lik! Men tyvärr så är det lite dåligt väder idag. Fast vafan, det är ju feta soft att bara ligga här inne med datan, en film och cola. (Och så kemiboken:S) Har inte gjort något på det på hela lovet som typ alla har gjort har jag hört. Hahaha, hur orkar ni frågar jag bara!?


vidrig bild

Filmen är klar och just nu vill jag bara sooooova! Känner hur ögonlocken stängs.
Sov så gott söta läsare!

Jag komme att drömma mardrömmar om den här bilden. Så jädrans vidrig! Hatar den.

yyyyyyy

Nu ska jag myyyysa i soffan med syyyyster. Vi ska dricka cola, äta chips och kolla på en film. Good night!
6 bajs bilder:

JÄVLIGT VIRRIGT INLÄGG

JAG ÄR HEMMA I BÅTEN NUUUUU! Eller hehe... Har vart det i några timmar då men har verkligen inte haft orken att skriva. Jag har iaf vart med om vääääldigt mycket dom här senaste dagarna.(LÄS OM DU ORKAR OCH VILL VETA OM MIN ''RESA'') Det började ju med att jag och min familj skulle ut i öknen med bilen i några dagar. Och vi åkte ju i tisdags och då så åkte vi till en gammal stad och gick in i värsta gladiator byggnaden. Sten cool var den alltså! Sen så åkte vi bil i några timmar och så kollade vi på hus i grottor. HAHAHA:) Sounds sick I know. Men vi var också och kollade i ett hus(grotta) där Luke Skywalker i star wars bodde i filmen. Jag är cool. Sen så åkte vi till ett hotell som inte var sådär jättefint men helt okej men maten där var verkligen inte okej. Så jäkla äcklig det var alltså. Uäähhhh.

Men dagen efter så begav vi oss iallafall till värsta berget som det var en jättestor by på. Det kryllade av turister där som gick upp och ner för the mountain. Vi blev guidade av en man som hette Abdull och efter ett tag så sa han att han ville att vi skulle bo hos honom i en vecka. Snäll fast lite läskigt kanske? hahah.
Efter han hade guidat oss massa så gick vi och åt lunch och sen så satte vi oss i bilen och körde till en annan stad! Fast där var vi bara jättesnabbt. Egentligen skulle vi sova i en sån där grotta där men vi ändrade oss och åkte istället då till ett jätteeefint hotell som hette Sahara och låg i Sahara:)

Nästa morgon(idag) så fick vi gå upp klockan 05.00 för vi skulle rida kamel klockan 06.00 i öknen! Det var iaf rätt kul att rida kamel! Haha. Men när vi stod och tog kort på solnedgången  så kom det en kille på en häst och sa att jag skulle hoppa upp på den. Och när jag gjorde det började hästen gallopera baaaaajsa mycket och snabbt! Jag höll ju knappt i mig heller och det kändes verkligen som att jag skulle ramla av!
Men efter allt det gick vi iallafall tillbaka till hotellet och åt frukost och sen så åkte vi hem. Det tog typ sex timmar men jag lovar det kändes som högst tre!

Jag har alltså vart med om mycket det här lovet. Jag har både fått sitta på en åsna, rida på en kamel och gallopera med en häst. Det händer inte alltid det.

Juste, jag, pappa och mamma blev typ magsjuka också!? Eller mamma och pappa mest men det måste vara från den äckliga maten på det första hotellet! (Va typ baaaa liksom tvuuuuungen att säga det tyyyp!)

Dom här fotona är bara en början på höstlovets tuuusen bilder.
Fler kommer!


SAHARA

Jag och Amanda är hemma från restaurangen. Eller vi har vart det ett långt tag då men aja. Restarurangen var iaf skit bra, mysig och bra service. Classy! Haha. Och vet ni vad vi ska göra imorgon? Vi ska åka ut till Sahara och så ska vi åka runt där i några dagar med bil och sen så ska vi bo på hotell mitt i öknen. Läskigt huh? Fast ändå ballt. Kommer tas a lot of pictures kan jag säga nu på direkten.


KOMMER DET LIKSOM SE UT SÅ HÄR ÖVERALLT?
Foto:jag, från idag på stranden.

engelsmän

hejsan! Är färdig fixad och klar och redo att gå ut att äta. Fast vi väntar på några engelsmän som vi ska gå och äta med. Först ska vi vara här och äta snacks och dricka ''drinkar'' men sen blir det restaurang som gäller.  Kvällens oufit kommer kanske senare upp här på bloggen också. Det beror på om jag har tid:)
Haha, juste. Sa ju förrut att jag skulle fylla på mitt ''foto album'' lite. Hehe, lite är väl det minsta man kan säga. Det blev typ 450 bilder om man inte räknar med alla 100 jag tog bort. Så förbered er på massor av häääärliga pictures!
(Kommer såklart inte ladda upp alla!)


varmtvarmtvarmt

Nu är jag hemma från stranden och fyfan vad varmt det är! Jätte skönt i vattnet också.
Jag ska jag snart tillbaka till stranden för jag gick bara hit för att jag skulle hämta mammas system kamera. Jag kände att jag ville fylla ut mitt fotoalbum lite:)

Nu ska vi gå och äta lunch vid någon strandbar här i närheten. Men vi hörs sen med massa bilder!


jag vill bli brun!

MORN! Har ni sovit bra? Det har jag tror jag. Haha:) Ibland får jag en känsla att jag inte har det men att jag har det.
Nej nu blev det virrigt! Jag sitter iaf i båt soffan och ska äta frukost nu. Det blir mackor med nutella, oboy, och typ ägg.
Är skit hungrig, det känns som att hela jag kurrar!

Idag blir det bara en strand dag tror jag. Ska försöka att få lite färg men jag har alltid haft svårt att få det på bara en dag. Haha, eller jo. JAG KAN BLI JÄVLIGT RÖD MEN INTE BRUN. Så himla dåligt. Min syster och min pappa blir så jäääääävla bruna alltid. Min mamma blir faktiskt också väldigt brun fast inte lika som dom dåra. Men jag? Nej, inte brun. Eller kanske lite efter typ någon månad:/

Fast jag var ganska brun i sommras eller vad tycker ni? Oj det här var en bild från förra sommaren och jag lovar er jag var mycket brunare den här sommaren! Så tänk den här bilden fast brunare:D hahahaha

middagsoutfit

Hej alla underbara läsare. Kom gaaaanska nyss hem till båten. Var ju på restaurang. Nu sitter jag iaf med min familj i soffan och kollar på When the earth stood still. Den har nyss börjat men verkar sjukt bra.
Här får ni tre bilder på min middags outfit också. Det blev inte en av pappas tröjor men inte heller den tröjan jag sov i utan jag gick och köpte en tröja för 30 spänn vid något stånd här. Bajs billigt och bra. Snygg är den också! Eller vad tycker ni?

arabisk dunk musik

Sitter här i hytten och håller fan på att somna. Har suttit vid datan i tusen timmar känns det som. Hög arabisk dunk musik pumpar i från glasskiosken också som ligger precis här. Det håller på hela nätterna och slutar aldrig......

Snart ska min familj och jag ut och äta. Tror det blir något enkelt eftersom att vi alla är väldigt trötta och vi har ju inte fått vårat bagage än?! Kommer få det imorgon:( Det är ju alltid härligt att springa runt med samma kläder i 2 dygn men jag tror faktiskt jag ska sno någon tröja från pappa och coola ner den lite, det funkar nog.

blåsigt men varmt

Haha, det var inte så länge sen jag skrev att jag skulle gå till stranden men nu är jag här i min hytt igen. Det var varmt och så på stranden, det var inte de utan det blåste bara så jävla mycket. Pappa sa att det iaf skulle blåsa mindre imorgon så det är ju bra:) Just nu sitter jag bara här och suuuurfar på internet. Så sjukt skönt att ha data med sig. Jag är fan data nörd så det inte är sant. Nu ska jag bara ta det lugnt iallafall. Dricka cola, äta tic tac, läsa, va inne på datan. Ja, ni vet sånt mysigt:)
MER BILDER HÅLLER PÅ ATT LADDAS UPP OCH KOMMER SNART ATT SYNAS I DETTA INLÄGG, INTRENET CPAR MEN HÅLL UTKIK EFTER FLER BILDER SNART.

Väntar på flyget i Paris. Mat fördriver våran tid.

Jag får inte slut på mat bilder!

Jag är ball.

O.M.G

Suddig närbild.

Jag är typ värsta coola bloggaren, typ typ typ.

Min syster är ett spöke.

Flyplatsen i Tunisien.
Bilden talar för sig själv.
Sliten tjej dagen efter.

AFRIKA

I'm in Africa! Shihooo. Kom hit till vår båt ungefär kl.02.45 i natt/morse? Fatta om jag var trött.. Gick alltså då raka vägen till min hytt och sov. Min resa hit då. Det började ju med att vi kom till Arlanda och sen så åkte vi till PARIS. På paris flygplats fick vi vara i typ fyra timmar och sen så tog vi ett plan som gick till Tunisien. Och juste, jag har inte fått mitt bagage än! Jag vet inte vad som hände med bagagen men vi kommer typ få dom ikväll:S Jag sov alltså i mina kläder jag hade igår och jag har på mig dom nu också. Mysigt... Nu tänkte iaf jag, mamma och Amanda gå till stranden och sola. Men jag skriver mer sen!
Tog lite kort med datan när jag flög, fler bilder kommer sen:)

ARLANDA NEXT

Shit, jag har så jävla bråttom!!!! Jag åker till Arlanda om en timme och jag har inte packat och inte duschat. Nu kanske ni undrar vart jag ska åka och det ska jag tala om er, Afrika! Jag har min båt där så vi ska inte bo på något hotell. Vi ska vara där i en vecka också så det ska bli så himla kul:D Nu kanske ni tror att jag inte kommer att uppdatera under hela höstlovet men så är det inte. Min älskade dator följer med! WOHOOO.
Som sagt måste jag skynda mig nu men skriver mer imorgon tror jag eftersom att jag kommer dit i natt. Fast jag kanske skriver på planet, om det går?

RESPEKT.

Hej, jag är hemma från festen! Eller jag kom hem för en timme sen men aja. Nu ska ni iallafall allt få veta om min dag & kväll. Vi hade ju en jätteskön dag idag i skolan! Vi hade bara livskunskap i tre timmar sen slutade vi. Haha, min, Olivers, Julias & Sara-louises forumteater var bäst alltså.
Men efter skolan så gick jag, Jossan, Gabbi, Klara, Gussi, Matte, Emanuel, Lukas och Oliver hem till William Tellman. Där tog vi det bara lugnt och spelade guitar hero och anklagade Lukas att han var pedofil. Efter det åkte jag på dans och efter det gick jag ju till elverket. HAHAH, ville ju gå dit och se hur det var för jag har aldrig vart där förrut. Det var iallafall PISS TRÅKIGT ganska stor del av festen:P Men i slutet när jag tänkte gå hem blev det väldigt kul och jag och mina kompisar drev med alla och hoppade omkring. Vi fick många konstiga blickar men det brydde vi oss inte om:D

Vi är balla, knäppa, annorlunda och vi står för det! RESPEKT.

sexig rumpa jag hade på den här bilden då!


FESTFESTFEST

Nu har jag ganska bråttom för jag ska hinna duscha, klä på mig, sminka mig och så, innan halv åtta. Ska ju på fest som börjar kl 20.00 Hoppas det blir kul:) Ska åka dit med Jossi men det är ju fler där. Hoppas ni har en super duper bra fredags kväll nu! Första dagen på höstlovet, så jääääääkla skönt asså:D
Glöm inte också att kika in fredagens outfit som jag har tagit mig tid och lägga upp i mitt förra inlägg

fredagensoutfit

Massor av bilder på fredagens outfit:

23

Nu har jag klätt på mig och fixat klart mig och nu återstår det bara att äta lite frukost. Jag har redan ätit lite kladdkaka men ska försöka stoppa i mig lite mackor och te också. Skriver mer efter skolan allihopa, och då lägger jag in bilder på dagens outfit också! Puss

gott folk

Nej nu gott folk ska jag krypa i kojs. Eller måste duscha av mig först snabbt men sen så. Ska dricka te också medans jag ligger på spikmattan i sängen, härligt!

kladdkaka

Just nu ligger jag i min säng med datan och bara tar det lugnt. Lyssnar på lite skön musik och bara kollar runt internet. Kemi boken ligger brevid mig också med sidan 81 uppslagen. Den här dagen har vart skön i skolan. Först kom Ica chefen dit och snacka med oss om snatteri och så för det är några typ i vår skola som brukar snatta där på ica. Sen så fick vi träffa en polistjej som pratade mest om staff och sådant när man är ung. Tycker det är så jävla coolt att vara polis, jag ska bli en same-polis när jag blir stor! HAHA. Fatta vad kul.

Efter det var det iaf lunch och sen så hade vi fotbolls tunering och det var riktigt kul tycker jag. Först så var jag med mitt lag och spelade lite men sen efter inte så lång tid så skulle jag vara med i Sara-Louise, Jossan och Majas lag för Ebba behövde gå. Så jag gick från match till match hela tiden eftersom att jag var på två lag men sen när båda lagen skulle spela samtidigt behövde jag vara på 7a:s lag eftersom dom bara var 3. Det gick as bra för oss och vi vann massor av matcher. När vi kom till semifinal så vann vi och då kom till kvartsfinal och då vann vi, och då kom vi till final och då VANN VI! Bajs kul alltså.

Efter allt så gick jag och jossan hem till mig och bakade! Haha, det blev en kladdkaka men när vi hade tagit en bit var blev vi väldigt mätta. Vi mådde illa rent ut sagt. Men kladdkakan var god och det finns mycket kvar av den eftersom att vi gjorde dubbelsats, hihihiohoh. Sen efter vi hade varit hemma hos mig gick vi hem till Jossan och kollade på tv och åt pizza. Mumsi. Men efter det gick vi ut på en promenad med Daisy och efter deeeet gick jag hem.
Här kommer några bilder från idag:


sticker till jossan

NU sticker jag till jossan, skriver mer sen. <3

vattensugen!

Ska lägga mig i min säng nu på spikmattan och försöka att bli trött, haha. Får se om det går, you never know.
Har iaf gjort en hel TDS idag men jag ska plugga mer imorgon. Shieeeet, vad vattensugen jag blev:S Måste dricka nu nu nu nu! Sov söta drömmar om min blogg nu, mohaha!
.a.

brun muffin med vit grej på

TJATJA. Har bytt om till pyjamas och ska gå upp och sätta mig i soffan nu och se på tv. Haha, kollar på Dagens man som går på tv400 ;) Ska göra lite mer NO också! Har svarat på fem frågor redan på typ en halvtimme, det är ganska sådär bra enlig mig.
En sådan här sak ska jag äta nu.

kannigåhemnågongång?

Ahhh, byggjobbarna är fortfarande här! Dom sitter i köket och pratar med mamma och pappa. När ska dom gå egentligen? Men det går väl bra att vara här i mitt rum ett litet tag till. Musiken är iallafall på och jag ska snart ta upp NO boken och svara på några frågor. Sen efter dom där byggjobbarna har gått tänker jag gå upp i mitt vardagsrum, breda ut mig över soffan, kolla på tv och typ dricka te. Haha:) Vilka planer man har asså..

Majsi

Hej hej hej hej hej hej. Är nu inne i mitt rum med Maja och vi gömmer oss för det är byggjobbare ute. Haha. Majsi ska gå snart och det är bajsigt men vi har iaf haft det riktigt mysigt idag:) Först gick vi och köpte mellis på ica som bestod av två bakelser var, mackor och hallonsoda. Hehe, kanske inte världens nyttigaste men vem bryr sig? Inte vi iallafall. Idag blir väl bara en till slappdag. Eller dag och dag, kväll menar jag. Men jag ska försöka att klämma in några NO frågor också.

shoooo

Shoooo, har ganska bråttom med tanken på att jag inte har packat i hop mina grejjor och att jag inte har ätit frukost än:S Men det är lugnt, jag hinner. Det gör jag alltid. Nu på morgonen blir det ju iaf innebandy tunnering. Och jag som är så bra på det så det kommer bli skitkul!:) Näää, det är inte min sport precis men vi får se hur det går:) Ska springa upp nu och se om mina mackor är klara. Ha det så bra i skolan nu!

spikmatta

Vet att jag skrev väldigt nyss men måste bara berätta att mamma kom hem med en spikmatta till mig! Haha, har sagt att jag velat ha en sådan och jag har ju typ något problem i kroppen, har värk hela tiden och så... orkar inte gå in på det men fatta vad coolt med spikmatta. Okej, kanske inte så cooolt men jaja. Man blir iallafall helt avslappnad av den och det är riktigt skönt. Tror jag ska börja lägga mig på den varje dag på kvällen och se om det går och sova bättre, Har ju väldigt svårt att somna ibland vettni, men nu ska jag gå och lägga mig! God natt fnatt.

ETT ORD

GOD KVÄLL SÖTA BARN. Just nu myser jag här i soffan med datan i knät och tv:n på. Tekannan kokar och jag tror jag ska snappa upp lite mörk choklad också nu när jag ändå är i farten. Är väääldigt trött så sängen blir det väl snart antar jag. Men det som är skönt är att jag har fett skön dag imorgon. Sovmorgon till 08.30, innebandstunenring i typ tre timmar!? Sen lunch i en halvtimme och sedan ska vi se på film tro jag.
Ett ord-skööööööönt!


BLOGGSUG,SÄGERMANSÅ?

Tjena tjena, är i mitt rum nu och är inne på datan lite. Det är Ugly Betty nu på tv också som jag kollar på. Och klockan 21.00 blir det ju desperate! YES. Vad har hänt idag då? Jo, har bara tagit det väldigt lugnt och gjort typ tre NO frågor. Haha, har inte orkat göra fler men ska göra lite mer ikväll. FAN VILKET BLOGGSUG JAG FICK NU PLÖTSLIGT HAHA, SÅ DET BLIR MER UPPDATERING IKVÄLL LÖVERS.


fuckingalarmklocka

HOLA. Sitter i soffan hemma själv och myyyser. Är så jädrans trött så det förvånar mig inte om jag somnar snart.. I skolan idag hände det ingenting förrutom att jag missade hela första timmen men det var för att min alarmklocka hade gått sönder!! Hatar den jävla alarmklockan. Men mami kom iaf in i mitt rum och ba:
Alicia har du sovmorgon!?
Jag: Neeej?
Mamma:MEN KLOCKAN ÄR 08.20!
Jag:VAAA?!
Aaaa, sen kan ni nog fatta vad som hände. Jag skyndade mig som fan, hoppade in i bilen(fick skjuts av mamma)proppade i mig två mackor men när jag kom till skolan så såg jag att jag inte hade min skåpnyckel med mig så jag fick skjuts hem igen, hämtade nyckeln och fick skjuts tillbaka. PUHHH! Aja, gav en lapp till läraren så det blev ingen stor grej av det och det var ju liksom min klocka det var fel på.
Nu ska jag bara chilla grilla och plugga lite NO. Ska ju vara klar med tusen billjoner TDS om bara några veckor så det är bara att börja skriva.

glömska jag

HEMMA FRÅN DANSEN. Var väldigt trött men kul vare. Haha, men en sak som är jobbigt är att jag alltid glömmer saker där när jag går. Jag har glömt benvärmare, halsdukAR och en vattenflaska. Det blir antingen jag som får springa tillbaka och hämta dom eller så blir det någon som kommer spingandes efter mig. Fast mina benvärmare fick jag aldrig tillbaka... Aja, livet går vidare utan benvärmare:)
Nu blir det iaf lite engelska och SO plugg. Måste duscha också!

Blogg.se cpar så NO PICTURE


bajsskola

Jag är hemma från bajs skola! Har vart det ett tag och bara tagit det lugnt. Skoldagen på måndagar brukar va så sjuuukt snabba men idag var den as långsam! Vi hade temadag idag om samer men det tog så himla lång tid...
Nu ska jag äta massor av mackor sen plugga. Skriver mer sen. PUSS

BAJSA PÅ EN SAME

Jag är riktigt irreterad på en sak. Imorgon så ska alla 7:orna ha sovmorgon till tjugo över tio! Förrutom min klass. Så jävla dåligt. Jag går i 7c och vi c:are är typ så mycket mindre värda en b:are och a:are
Sen är det också våran lärares fel som vill ha NO med oss på en temavecka!!! Ahhh.
Dom andra sjuorna har sovmorgon så länge för vi ska träffa en same klockan 10.20. (Haha jag vet, helt sjukt.)
Snälla, kan vi inte ha NO någon annan dag liksom?

honung

Var inte så jättelänge sen jag skrev, eller jo det va det? Känns som det var nyss men det var typ mer än en timme sen. Whatever. Pluggar lite NO nu, lyssnar på skön musik och bara tar det lugnt. Så jävla skönt. Ska upp och göra lite te nu också. Fan! Kom på att vi inte har någon honung.. Aja, får stå ut med det.



pyjamas&te&alex&NO

Jag är hemma! Kom hem typ kvart i åtta och då var självklart One three hill och nästan hela gossip girl slut... Får se dom avsnitten någon annan gång helt enkel.
Nu ska jag iaf sätta på mig pyjamas, dricka te, leka med lilla Alex och så plugga lite NO. Skulle gärna stryka det där sista från listan men det går tyvärr inte:(
TYP TIO BILDER PÅ MIG JUST NU, HAHA

farbror here I come!

Hello hello. Sitter i mitt lilla rum med min lilla dator. Hela dagen har gått ut på att städa. Hehe, eller kanske inte heeeela men aja. Mitt rum behövde verkligen städas. Inprincip alla mina kläder låg utsprida på golvet och Alexander hade rivit ut alla mina gamla spel. Men nu är det städat och fint och det går inte att beskriva hur skönt det känns. Haha:)
Idag blev det ingen dans för mig heller. Är så himla förkyld och skulle aldrig orka dansa. Och så ska jag ju till min farbror vilken minut som helst! Men jag bloggar när jag kommer hem.

fem och en halv timme

God morgon, sovit gott? Det har iallafall inte jag gjort. Har sovit i fem och en halv timme. Kunde inte somna igår så jag slocknade ungefär klockan tre, och sen så vaknade jag halv nio! Shit asså, sen gick det inte och somna om heller. Som ni kanske kan föreställa er är så är jag as pigg nu! Verkligen..
Idag så blir det iaf dans, hur jag nu ska orka det!?!? Och sen efter dansen så ska jag åkta till min farbror och hälsa på min nya kusse som är två och en halv månad. Har aldrig träffat henne faktiskt så det ska bli lite kul.
Nu ska jag nog sätta på mig lite kläder och sen städa tror jag. Kommer förmodligen inte att städa då men det är alltid bra att låta perfekt inför er läsare;)  Hahaha.
BTW, om ni inte sett det så gjorde jag ett inlägg i går(natt)


ojojoj! fy skäms på mig - again

Hehehehh, vart ska jag börja? För det första har jag inte alls vart på blogghumör den här veckan och igår hade jag ingen tid alls. Efter skolan var jag med jossi och jag var skit trött, sen var jag på dans, och sen åkte jag till Nattis. Hemma hos Nattis var alla från 6c, och hmm.. Vad ska jag säga? Blev inte direkt jättelyckat men men..
Jag sov iaf i typ två timmar om inte mindre, så på morgon åkte jag och jossi hem till jossan. Haha, och när vi skulle lägga oss och se på tv somnade vi! Klockan var då halv 12 och sen så vaknade vi upp halv sex på kvällen. Not good, not good. Men vi var ju så himla trötta så det var bra att vi fick sova lite. När klockan då var sex åkte jag hem till mig och var här och sen kom jossan hit ungefär nio på kvällen. Då kollade vi bara på film och myste men sen behövde josse gå.

Haha, det var min fredag och lördag de i stora drag. Nu ska jag nog dricka te och sen soooova. Har blivit riktigt förkyld och jag är så jävla trött.

ojojoj! fy skäms på mig

OJ OJ OJ! Fy skäms på mig asså. Men jag kan faktiskt försvara mig. Jag har pluggat all day long, eller nästan. Men min syster och syster son som bor i Göteborg kom hem till oss så stor tid har ju gått ut på att leka med söta Alexander, min systers barn. Det är iaf as kul att dom är här! Har saknat dom.
Haha, nu måste jag gå och skriva en liten sak på SO:n och sen blir det nog hopp i säng. Kanske hinner duscha lite snabbt men vi får se. Annars får det bli på morgonen i morgon. Nighty nighty!
FOUR PICS

icke sa nicke

Har låst in mig på toaletten med spanska böcker och en stor kopp te. Haha, nu kanske ni tror att jag sitter och bajsar men icke sa nicke. Det är bara så skönt att sitta här på badrums golvet:) Kanske lite udda men vem bryr sig.

Nej, nu måste jag gå till äckliga pluggandet igen. Fuck.

dagensochfacelook

Nu ska jag plugga, plugga, plugga. Förlåt för sämst uppdatering men kom ju hem från gabbi precis.
Här får ni iaf 4 bilder av dagens outfit och facelook.

espanol

Hola chicas y chicos! Jag sitter här med Gabbi och pluggar spanska. Haha, det går väl sådär. Vi sitter här och skriker och håller på istället, men det är ju alltid roligt det:D Men vi får se hur det går för mig på spanska provet i morgon... Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra. Adios!

two pics and god natt god natt

god natt god natt!

dagensoutfit(tisdag)

Hola! Sitter just nu och kollar på Ugly Betty och ska väl snart kolla igenom engelska glosorna som vi har tills på torsdag. Alltid bra att vara före.
Här får ni iaf 4 bilder på dagens outfit:

ELLIKA

Ville bara säga tack till Ellika! Såg inte förren sent att du hade kommenterat på ett av mina inlägg och det hjälpte verkligen det du skrev. Du har ju gått igenom typ allt som jag gör nu så det är nog därför du vet vad du snackar om och pushar en så bra!Du ska bara veta att det betyder mycket att du ''hjälper'' mig, det gör det verkligen♥:)♥

VOTE FOR JULI

Hej igen! Skulle bara skriva att jag blivit nominerad till veckans blogg. Men nu tänker jag inte be er att rösta på mig utan JULIA! Hon har en jävligt cool och speciell blogg och inte likadan som alla andra. PLUS så är juli världens sötaste och snällaste tjej. Så hon bööööör vinna!

Och om jag har någon trogen läsare!? Haha, gå inte in och rösta på min utan gå in och rösta på http://xoxojulia.blogspot.se !
Rösta gör du här: http://klaraaskefors.blogg.se
GO JULI, GO JULI!

the worst blogger ever!

Tja tja! Är hemma från skolan nu. Hehe, eller har varit det i mer än en timme men men... Den här dagen i skolan var väl helt okej. Faktiskt inte sååå jobbig som tisdagar brukar vara. Men jag blev faktiskt sur på en sak idag! Det var inte på någon kompis eller så men ni får reda på vad i ett annat inlägg:)

Och förlåååååt för att jag inte skrev igår fast jag sa att jag skulle det! Haha, helt seriöst. I am the worst blogger ever! Jag suger verkligen på att blogga, tehe. Men skit i. Man kan inte vara bra på allt.

Men jag lägger in dagens outfit senare och gårdagens outfit. Puss, kram, hej, då.



snorungar

Hej snorungar. Jag är hemma nu och har varit det i ungefär en halvtimme. Ska äta lite god mellis nu och plugga lite, men jag lägger upp dagens outfit senare och det kommer säkert att bli fler inlägg idag.
Puuuuuuuuuuss

skahinnamedmycketikväll

På den här kvällen ska jag hinna med att läsa på min bok, stretcha, dricka te, kanske plugga lite matte och sen sooova. Har sovmorgon imorgon, mmmmm!

oth

Det hade inte ens gått fem minuter av programet, men jag hann redan gråta. Hur är det möjligt? haha

tjockisbarn

Hej tjockisbarn, sitter ni och trycker i er godsaker nu eller? För det gör jag. Förstår inte hur man kan banta, jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna göra det för jag kan inte leva godsaker. Haha.

Just nu kolla jag på grey's iaf och sen blir det one three hill! Shit, vad ska hända med Peyton nu liksom? Hon kan ju inte döööööö.
Ska koka en kopp te nu och läsa lite medans jag kollar på tv. Vi måste vara klar med en bok tills på tisdag och svara på massor av frågor. Bajs också. Jag som glömde boken vi skriver svaren i skolan, men jag får skriva dom imorgon eller något istället. Hörs sen!♥

helgengårförsnabbt!

Hello alli lovers. Kom nästan precis hem från jossi och sitter här i soffan(som vanligt)med danskläderna på. Har ingen lust att dansa idag, vill bara slappa men jag kanske ändrar mig när jag kommer till dansen. Vi får se.
Hur har eran helg varit annars då? Min har varit bra om man bort ser från lite missförstånd, men visst går helgen så jävla snabbt!? För snabbt enligt mig. Skulle gärna ha helg hela tiden, haha fatta vad härligt.
Ska nog bara ta det lugnt idag och kanske göra lite läxor. Söndagar för mig är plugg och vilo dag.
Skriver mer efter dansen, love you!

hemmahosjos

Jaha, nu är jag hemma hos jossi och vi sitter bara och chillar och myser. Jossan var så snäll och fixade mina naglar förrut. Shit vad skönt det var alltså! Nu ska vi nog bara mysa lite till och kanske somna till en film men vi får se vad som händer. Skriver mer imorgon eller inatt, haha:)

DANMARK&DOMARE=BAAAAJS

JAG HAAAAAAAAAAAAAAATAR DANMARK OCH DOMAREN/DOMARNA! ASSÅ SVERIGE GJORDE MÅL!!!!!! JÄVLA DOMAREEEEEEEEEEEEEEEE. DANMARK LEDER NU OCKSÅ! FUCCCCCCCCCK. JAG OCH JOSSAN SITTER OCH SKRIKER DUMMA SAKER TILL TV:N SÅ DET INTE ÄR SANT. HAHA. VI ÄR SÅ MYCKET BÄTTRE EN DOM!

JOSSI IN DA HOUSE!

Japp, som rubriken lyder. JOSSI IN DA HOUSE! Vi sitter här med magen full av pizza, ben & jerry rinnandes från våra munnar och så skriker vi åt dom på fotbollen. Det är ju Sverige-Danmark och jag blir så jäääävla sur om Sverige looosar. Då får dom med mig och göra, MOHAHAH!
Vi har det iaf kul, jossan & jag. Som alltid! :D När vi har vart här ett tag ska vi dra hem till Jossan som bor vädigt nära mig och sova där.
Kommer nog bli lite mer inlägg ikväll men vi får se, och ni kommer få se massor av foton imorgon eller någon annan dag.

Juste, skulle typ kanske vara med Matilda ikväll för jossan kunde inte först, men hon svarade inte på sin mobil!

tacos

Mmm, nu sitter jag här i min soffa mätt&belåten och med myskläder och uggsen på. Jag åt rester från tacosen igår och det var gott det. Det blev både min frukost och lunch.
Annars då.. Har skit ont i huvudet och mår lite smått illa. Vaknade upp imorse av att jag darrade, kall svettades, hande jätteont i huvudet och ont i magen. Drömde att en kompis aldrig ville prata med mig igen, så det kanske var därför.

förrainläggetraderat

Jag tog bort förra inlägget för det var några som undrade om det var om dom jag skrivit, och det var det självklart inte. Det var rent allmänt liksom. Jag har verkligen mina dåliga dagar när jag mår skit, och mina andra dagar när jag mår as bra och älskar alla mina vänner:)

Bara så ni vet så var det inte riktat till någon utan jag hade bara en av mina ''dåliga'' dagar igår+(så var det efter dansen, och där hade det inte gått bra och jag känner mig helt utanför för jag känner ingen.)

Kommer nog inte uppdatera idag, eller jooo det gör jag nog, men ni får ha det så bra så länge!


det luktar missförstånd

Jag är på mycket bättre humör nu en vad jag var förrut:) Men jag är fortfarande ledsen för min väldigt nära vän har missförstått en sak helt och är jättesur på mig. Men jag ska ordna upp det imorgon. Orkar inte att det ska vara såhär!
God natt nu sötisar. Tell you about my friday tomorrow.
</3

NONONONONONONO-prov!

Vilken pluggdag det har varit! Har suttit och pluggat fysik i flera timmar nu så jag är ganska trött i hjärnan. Haha:) Är ganska nöjd att jag pluggat så mycket men jag vet inte om jag har kvar allt i huvudet imorgon också. Men liksom vad händer om jag skulle få lite sämre på det här provet? Jag har faktiskt fått jättebra på alla prov i sjuan så jag är nöjd. Eller ena SO provet vi haft var bara bra. Men vår lärare hade bedömt jättekonstigt på det provet och alla fick typ massor av minus och sånt... Aja! Haha. Men jag är iaf stolt, och man vet ju aldrig. Jag kanske får jättebra på provet imorgon. Man ska aldrig dra för snabba slutsatser.
Och jag måste faktiskt säga att jag försökt göra inlägg idag men jävla blogg.se cpar precis hela tiden så det har inte gått. Fick vänta i typ 20 minuter på att jag skulle loggas in liksom. Jätte bra sida, verkligen!
Nu ska jag dricka te och soooova. Är skit trött+så har jag sovmorgon, så jag tror det kommer att bli en lång skön natt. MEN MAN VET JU ALDRIG
Ingen bild här heller, gissa varför? BLOGG.SE!!!!!

videoinläggtorsdag

Hej hej hej! Här får ni ett litet videoinlägg.

te&choklad&dåliguppdatering

Shit, vilken hemsk uppdatering den här veckan! Men jag har faktiskt ''pluggat'' NO hela dagen så jag har inte kunnat uppdatera. SORRY SORRY SORRY. Imorgon kommer det inte heller bli någon bra uppdatering för då måste jag verkligen plugga NO 24/7 för vi har fysik prov på fredag, och jag är inte direkt bäst på fysik. Haha, eller jag förstår inte så mycket rättare sagt. Förstod mycket mer på biologin, men nu ska pappa förklara för mig om all fysik så bye bye!

Har druckit te och ätit choklad hela dagen också. MUMSIGT

godmorgonfolket

GOD MORGON FOLKET. Haha, i ett inlägg jag skrev i förrgår skrev jag god natt folkt men nu fick det bli god morgon folket:D
Aja, sitter här nu inte så jätte trött om man ändå tänker på att jag kom i säng 23.00 och somnade någon gång där efter. Det ser ut som att det typ är natt ute btw. Det blåser, det är massor av moln, de typ regnar och det är mööörkt.
Not good, not good men det är ändå gaaanska mysigt. Tycker ni inte?


desperate housewives

YEEEEES! Gissa vem som sitter fastklistrad framför tv:n om inte jag? Det är ju desperate housewivs, mitt absoluta favvo program. Har sett varenda lilla avsnitt av serien och jag tror seriöst att ingen gillar serien mer en jag. Haha, nej nu låter jag helt besatt:) Nu är det iallafall paus så jag ska plugga lite Ma, har ju Ma diagnos imorgon:S
Puss puss
Och jag har förresten lagt upp en bild på dagens outfit i förra inlägget.


teatertisdag

Hello bloggen, idag är det ju tisdag och det har vart en helt okej dag. Sista lektion missade vi för hela klasssen gick på någon teater så det var skönt:) Efter teatern åkte jag direkt hem och jaa, nu är jag här! Haha, tyvärr blir det inte mucho uppdatering idag för jag har läääääxor. Men vi hörs igen lite senare.
OUTFIT:
inget speciellt bara röd tjocktröja & svarta jeans



intepåbrahumör

JAG ÄR INTE PÅ BRA HUMÖR SÅ DET BLIR INGEN MER UPPDATERING IKVÄLL. :/

KOSSDANSÄRBRA

Hellojs! Idag är det ju måndag och jag älskar verkligen den dagen. Det är för att skoldagen är så jävla skön. Den här dagen har iallafall innehållit roliga saker. Som på gympan så gjorde jag, Lukas, Ebba, Maja, Matilda, Joel och Charles världens coolaste dans som handlade om en kossa som blev mjölkad. Den var både KOmisk och KOol Haha:) Och på hemkunskapen var det också sjukt kul. Sprang runt och lekte med mina små bebisar, och jag, gabbi och vendi bakade bullar!

Nu ska jag plugga fysik och dricka en kopp te. PUSSILUSSINUSSIKUSS

Gårdagens mat som var indiskt. SO DAMN GOOD!

GODNATTFOLKET

Nu har jag suttit i ett tag och lyssnat på green day och chattat med härligt folk så det är väl dags att gå och lägga sig? Har iaf sovomorgon imorgon så jag kan sova i någon timme extra så det är bra.
GOD NATT FOLKET

tillägnadtilljulia

Juli, do you remember? HAHAHAH, fy fan vad vi skratta!

kanelbullensdag

Hello hello loooosers! Vad har ni gjort idag då? själv har jag bara tryckt i mig kanel bullar, all day long men det är ju faktiskt kanelbullens dag. Dricker lite te nu också, och är faktiskt inne på min fjärde bulle idag.. Dock är inte bullarna stora och nybakade, utan små och värmda i micron.(Fast dom är jätte goda och minst lika goda som hem bakade!)
SLONG SUCKERS!


föräldrar

Jag vet att jag skrev för typ en kvart sen men jag måste bara skriva att jag är så jäkla irreterad på mina föräldrar just nu. Dom ska alltid veta massor av saker och hålla på. Dom har faktiskt också varit tonåringar, men dom beter sig inte som att dom har det.

Åhhhh, vill skrika i en kudde just nu eller något.
Haha, nu kanske ni tror att jag hatar mina föräldrar men det gör jag ju inte! I love them men ibland är dom bara för mycket...

topmodel

Kollar på top model och ''pluggar''. Haha:) Middag serveras nu också, indiskt blir det! BAJS GOTT

mysupersweetsixteen

Hellu, sitter och kollar på my super sweet sixteen som går på mtv. Fy fan vad bortskämda dom är asså! Det är seriöst hemskt. Okej, jag kan erkänna att jag gillar att se på det programmet och tycker det är underhållande men att det finns så där bortskämda tonåringar är helt knäppt. Deras föräldrar köper bilar till dom för mer en än halv miljon, kläder för flera hundra tusen och fester för miljoner korner. Det är absurt.
Ibland kan man tänka ba, jag vill också ha det sådära och få allt men tänk efter egentligen. Efter ett tag när dom har allt kommer dom inte ha något att göra eller så. Dom får ju på allt dom pekar på men det verkar ju jättetråkigt. Jag älskar känslan att tillexempel öppna ett paket och så är det något man verkligen har önskat sig jättelänge!

De som är så bortskämda blir oftast deprimerande när dom blir stora. Dom vet inte meningen med livet och lever inte för något. För det värsta som kan hända är att inte leva för någon/något. Den känslan att göra det är obeskrivlig.



alvedonbästis!

Äter lite galosch(stavning?) soppa nu och ska snart sätta på mig lite danskläder för om typ 45 min blir det dans i torsvik. Är sugen på att dansa men jag har skit ont i huvudet. Känner mig liksom helt borta. Läskigt... Alvedon blir iaf min bästavän idag kan jag  säga.

brunarundamackor

God morgon söta små barn. Ligger i soffan invirad i mitt stora täcke och dricker te. Ska snart ta lite goda mackor också, haha:) Har faktiskt börjat äta nyttiga mackor. Har alltid ätit vitt rost bröd men nu äter jag ett mörkt runt bröda som jag rostar och har smält smör på och ost.

Shit vad jag skrev mycket om mina mackor då, haha:) Men jag vaknade iaf 10.30 typ och sen så såg jag på dagens man som finns att kolla på tv4.se Haha, det var kul ju!

kollar på...

....som går på tv4. Slutar klockan 00.10 men vi får se om jag fortfarande är uppe då för jag är så jäkla trött asså!
Men vi hörs imorgon♥

sis saved my saturday

Jag skrev ju nyss att jag var jättetrött och att min lördag hade vart tråkig men precis efter det överraskade min syster mig med magnum, vanilj glass med smälta hallon, te, cola, morots muffin och choklad muffin! (Och så hade hon gjort popcorn men dom var helt svarta) Haha, fatta vilken lyx man har? Nej men jag blev faktiskt skit chockad för jag och Amanda bråkar hela tiden men nu var det faktiskt du som räddade min lördag:)

Thanks sis.

fyrafoton

Den här lördagen har vart ganska tråkig. När jag kom hem från Ebba&Marika&Charles bestämde jag mig för att bara mysa och se på film men så blev det ju inte. Har i stället bara stirrat på datan i seriöst 10 timmar. Har fan ont i ögonen! Och så är jag jättetrött nu bara för det. Är lite sur på mig själv att jag inte gjorde den här lördagen roligare, för i morgon är det ju liksom söndag och sen är det måndag.

Aja, nu ska jag se om det finns något gott att äta på och sen ska jag sätta på en film eller något.
LOOOOOVE YOUUUU
Fyra foton:

kollapådethära!

Kolla vad jag mumsade på förrut! Både muffin&cola, de du!

videoavalli

Haha, ja du. Är jättetrött, oseriös, och allmänt konstig. Kan det bli bättre?
Lägg märke till också att jag gör den klassiska ssagi minen någon gång i mitten. Haha, det var inte
meningen utan det kom bara:P

skitbråttom

Hej allihopa! Har skit bråttom för jag ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag möta Ella i stan. Igår var det roligt. Det var skit många hemma hos dom, stackar Marikas och Charles föräldrar! Men vi pratade massor bastade till över ett och sånna saker igår iallafall.


Förlåt men nu måste jag verkligen gå. Men jag lägger in massor av bilder senare, för blogg.se cpar såklart nu.
Pussssss

kiwimössate(bilder)

Ni kommer väl ihåg när jag skrev igår att jag hade tagit massor av kort på kiwi, te och mig och min mössa. HAHA:) Igår gick det iaf bara att ladda upp en men nu så gick det att ladda upp dom andra, så här har ni dom!
Nu drar jag till Marika och jag tror inte det kommer att bli någon uppdatering där, men vi hörs ju imorgon!

lyckasjaggöraeravundsjuka?

Hej hej hej! Är hemma nu hos mig och myser med chips, gurka&morötter, och dipp. Men sen ska jag dra mig hem till Marika och så ska vi vara där med några. Ska sova där också, så det kommer säkert att bli kul. Haha, förlåt för sugig uppdatering och inga roliga inlägg men liksom det är ju fredag och då behöver det inte vara så bra. :D Men jag slänger in massor av bilder som jag tog igår innan jag ger mig av. PÖSS
Måste bara säga att jag ska äta pizza! Haha, försöker att göra er lite avundsjuka:) Lyckas jag, haha?

massor av pics

Är hemma hos Matilda nu, men skriver mer när jag kommer hem! Här får ni också massor av bilder från när jag lekte med mamis systemkamera.

frostfrostfrost

SHIT! När jag gick upp i morse och kollade ut genom fönstret såg jag att det var frost över allt och noll grader! Nu får jag börja gräva i garderoben för alla vinterkläder. Förra veckan var det ju typ fortfarande sommar och nu vinter. Hösten är en konstig årstid alltså.

Kl.08.35 blir det iaf skola och då börjar vi med slöjd, sen har vi Matte, SO och NO.
Ingen jobbig dag alltså, men vi hörs någon gång efter skolan!

Ingen bild går att lägga upp... Har jag sagt att jag hatar blogg.se!?!

godnattgodnatt

God natt nu! Ska bara kolla igenom matten snabbt och dricka upp mitt te men sen blir det sängen för mig. Har iallafall sovmorgon så det är ju bra. Haha, skriver alltid så. Men aja, GOD NATT!
OUTFIT OF TODAY:

mössakiwite

Hela den här dagen har i princip gått ut på att plugga. Det har faktiskt vart en mysig dag idag för jag hara bara suttit vid matbordet, pluggat, lyssnat på musik, druckit te, ätit kiwi, haft mysig mössa på mig(haha!)och så har jag pratat med bezen i telefonen. Även fast det vart en ganska mysig dag har den vart deprimerande.. Jag och bezen satt med gråten i halsen nästan förrut när vi pratade i telen. Vi snackade om vår nya klass och vår gamla. SHIT VAD JAG SAKNAR ALLA I 6C! Saknar när vi var i omklädningsrummet och hade det skit kul, saknar lucherna(våra luncher nu men våran nya klass när man sitter med tjejerna hör man bara bestick..) saknar allt med 6C:(♥
Känns hela tiden som att det här är tillfälligt, att allt kommer bli bra igen och vi kommer vara samlade allihopa igen. 6C back together, liksom.


Aja, slut med deppsnacket. Här får ni massor av bilder på kiwi, mig och min mössa och te som jag tog idag. Haha
FAAAAAAN! Det går inte att lägga in bilderna på jäkla blogg.se! En gick bara, men jag lägger in dom andra i typ morgon så håll utkik för bilderna var faktiskt riktigt coola.

ingenjobbigdag

Är hemma nu och har varit det ett tag. Slutade typ kvart över två och gick hem då. Den här dagen var inte så jobbig tycker jag. Gympa första timmen, och då sprang vi någon kilometer och det var faktiskt skönt! Ska börja springa lite oftare, min kondition är inte det bästa. Haha. Efter gympan hade vi engelska, matte, spanska och Svenska. Fast dom var inte jobbiga, på svenska fick vi läsa hela timmen också så det var najs.
Nu måste jag iaf gå och plugga. Haha, det enda jag skriver om här i bloggen känns det som?!
Aja, vi hörs väl lite senare då. Puss o kram

Haha, är inne på min systers data så det fick bli en bild på henne. FUCK YOU

RSS 2.0