BLOGG PAUSE

JAG HINNER OCH ORKAR INTE BLOGGA MER SÅ JAG TAR EN LITEN BLOGG PAUSE. KOM TILLBAKA PÅ TYP MÅNDAG.
KYSSAR TILL ER

Fjärta på dig

Myser i min säng nu, precis nyduscad och med pyjamasen på. Hade tänkt mig att gå och lägg mig lite tidigare men tyvärr så höll tv:n mig uppe. Det blev Fashion i New york och Raw Comedy som blev bovarna den här gången. Fjärta på dig för nu ska jag sova.

GÄSPAR

Hola. Ahhh, jag är så trött så att jag skulle kunna dö. Haha, sitter och gäspar all the time! Men jag ska nog sätta mig och kolla på något avsnitt av någon tv serie jag missat. Maja W(min sanna tvilling, haha) tipsade mig om en as bra sida där man kan se typ alla avsnitt av teveserier och massa filmer. I am happy för jag har missat något avsnitt av mina favorit serier som tex desperate och gossip. Not good not good.


THE HILLS

Tjena snyggingar. Sitter just nu och myser i soffan med cola och så tittar jag på The hills. Wiihhee, det är nya avsnitt nu så det är roligt. Det brukar alltid gå jätte gamla avsnitt.
Jag kom iallafall hem för mindre än en timme sen. Slutade klockan 16.30 fast det gjorde inget för jag, Vendi och Gabbi gjorde jäääättegod mat. Haha, Vendelas Cooke a long.
Gud vad jag inte orkar skriva! Är så jävla trött. Kom ju hem i natt från arlanda så jag kom i säng typ lite innan 01.00 :S Aja, får väl gå och lägga mig lite tidigar idag då.
Förlåt men nu orkar jag inte skriva mer, men skriver sen.


stresstressstress

stressstressstress
Nu packad det för fullt här asså! Alla springer runt i båten och letar efter sina grejjor och shit.
Om tjugo minuter måste vi vara ute ur båten så jag måste verkligen sätta fart!
Åhhhh, hatar att stressa. Vill ta det lugnt och långsamt;)
Nu måste jag stänga ner datan innan mammsan kommer på mig. Då blir hon en gaaalen kvinna! haha
See you later alegator

*GÄSP*

Gooood morgon *GÄSP* Vaknade för tjugo minuter sen vilket egentligen är ganska konstigt om man tänker på vilken tid jag somnade. Aja. Idag reser vi allafall hem.. Jag är glad för det fast ändå inte. HBSUIDB!! Kommer liksom få vänta ända till sommarlovet tills jag är här i gen!
Nej nu ska jag gå och äta frukost och inte tänka på något.
HÄR FÅR NI BILDER PÅ KVÄLLENS OUTFIT. BILDER PÅ DAGENS OUTFIT KAN DU SE OM DU BLÄDDRAR NER LITE.

RSS 2.0