sussasött

Har pluggat lite men måste träna lite mer på engelska glosorna. Men dom får jag göra i sängen, haha:)
Sussa sött♥
Slitet hår, blekta ögonfransar, sönder fräknad, ja hela jag ser risig ut. Men bilden i sig är rätt så cool.

hallohallo

Hallo hallo. Haha, och jag som precis sagt att jag ska bli jättebra på att uppdatera har inte uppdaterat på hela dagen? Om man inte räknar med imorse :)
Idag hade vi ju iallafall halv studiedag! Så sjukt skönt asså. När vi hade slutat då gick jag, Bezen och Clara hem till beata. Där myste vi och pratade massor av tjejsnack. Om vad får ni aldrig veta, mohah. Men när klockan var typ tre gick Clara och då var det bara jag och min lilla fjutt. Vi skulle plugga men det gick ju så där... Haha, vi kom alltid på något nytt att prata om men lite på labbrapporten blev det iaf.
Nu ska jag gå och göra lite english och math!¨

Ful bild på mig I know, men hade bara ingen annan.

halvstudiedag

Har bajs bråttom så det här få bli ett kort och helt oinnehållsrikt inlägg. Men jag har bara tre lektioner idag, slutar efter lunchen. HALV STUDIE DAG baby;) Haha, nej nu måste jag sticka men vi hörs sen!

slumdogmillionaire

Klockan nio blir det slumdog millionaire. Har hört att den ska vara skit bra så det ska bli kul att se:) Annars då. Har bara suttit i soffan och stirrat på tv:n och datan. Ska väl ta och göra något matte tal snart också. Men sen klockan nio ska jag bara mysa och se på film. Kommer inte hinna se på hela filmen men jag får se klart hela någon annan gång som imorgon.

idol

Ja, ni kan ju gissa vad det blir för program nu? IDOL! Haha, nu låter jag som värsta fanet men det finns bara inte så mycket annat på tv att se.
Vad ska ni göra ikväll då? Plugga, slappa framför tv:n, festa kanske? Haha, who knows. Inte jag iaf.

turharmanibland

Haha, såg för en stund sen att käppala skola var med på tv! Tog precis på tv4 när dom visade det. Jäklar vilken tur man har ibland. Man såg några från våran klass, lite av våran skola och sådära, lite coolt faktiskt. Christer gjorde så att vi fick vara med på tv4 så nu är han min idol. HAHA:)

matematik

Fan, läxorna kan vänta lite till. Det skadar väl inte?
Har suttit här i soffan i seriöst 4 timmar i sträck nu och bara slöat. Men jag har bestämt att 18.30 måste jag börja med matten! Shit vad jag är hopplös asså! Bestämde att jag skulle plugga matte 17.00 men så blev det inte, aja skit i.

christerfuglesang

Hellu, andra inlägget! Haha:) Fan vad jobbigt att jag raderade alla inlägg! Jag ångrar mig lite faktiskt, men gjort är gjort och går inte att göra något åt.
Har iallafall precis suttit och smaskat i mig en magnum och pratat med Majsi i 40 minuter! Haha, vi kan prata i flera timmar, helt seriöst...
Juste, måste ju berätta om dagen. Christer Fuglesang kom till våran skola idag! Ni vet sveriges enda astronaut. Visst är det coolt? Tog några kort och filmade lite så det kanske kommer upp på bloggen sen.
Nu ska jag se om det finns någar kakor och sen ska jag plugga lite matte. See ya!♥

byalli.blogg.se

Hello guys! Det här bir väl som mitt ''första'' inlägg på den här bloggen. Haha:) Bestämde mig för att radera ALLA inlägg och göra den här till en sorts ny blogg. Anledningen till att jag inte gjorde en ny blogg var för att jag ville ha kvar mitt bloggnamn. Men nu är jag iallafall här på min ''nya'' blogg och jag lovar er att den här kommer bli mycket bättre än mina förra tråkiga bloggar. Hoppas ni håller kvar vid den här bloggen läääänge och sprider den till alla era fina vänner! Ska också försöka uppdatera mycket men ni vet ju att jag också går i skolan och det går ju självklart före, tyvärr:( Men ni klarar lite dåliga dagar ibland så det kommer att funka;)

Puss på er!

RSS 2.0